Het is weer even geleden dat wij jullie hebben geïnformeerd en hoopten juist vandaag een wat positiever bericht te kunnen delen. Maar helaas kwam minister Mark Rutte gisteren niet met de mededeling die wij gehoopt hadden. De sportscholen blijven tot 1 september gesloten. Heel vervelend maar het is (even) niet anders. Uiteraard betreuren we dit ten zeerste omdat wij denken met een juist protocol aangepaste mogelijkheden te kunnen bieden. Echter zijn wij geheel afhankelijk hoe de gemeente Vught hier tegen aankijkt. Want op boetes of zelfs een eventuele sluiting zit niemand te wachten.

Zodra wij nieuws hebben, hetzij vanuit de Gemeente Vught of door versoepeling van maatregelen vanuit het RIVM, om toch voor 1 september weer (gedeeltelijk) open te kunnen zijn jullie de eerste die dit horen. Want hier hebben jullie recht op.

Tegelijkertijd willen wij gebruik maken om velen van jullie te danken voor de loyaliteit aan Traffic Sport. Want dit draagt zonder meer bij aan het bestaansrecht van Traffic Sport. Want ook wij kijken er naar uit om straks weer gewoon 24/7 open te zijn zodat iedereen zijn of haar ding kan doen en dat is ..............trainen.

Afsluitend willen wij ook snel met info komen over alternatieven trainingsvormen als overbrugging naar de definitieve opening,


Blijf gezond!

Groet Team Traffic Sport