Het is nog niet zo heel lang geleden dat we inzoomden op de daadwerkelijke voordelen van samen sporten. In die gedachte en natuurlijk de wetenschap dat goede verhalen een positieve invloed hebben, starten we met een toffe actie in aanloop naar de zomer.

Hoe en waarom lees je in dit blog!  

samen

Waarom iemand meenemen naar de sportschool?

Zoals we eerder al vertelden is plezier en motivatie een belangrijke factor in sporten, zeker als je van plan bent om het langer dan een paar weken vol te houden. Die motivatie bekijken we meestal vooral vanuit onszelf > wie of wat zorgt ervoor dat wij lekker blijven sporten, blijven gaan (ook op de lastigere dagen) en met plezier aan een work-out beginnen?  

Dat stukje motivatie werkt echter ook andersom; voor wie in jouw omgeving kun jij DE grote motivator zijn om ook te gaan sporten, vaker te gaan sporten of misschien zelfs wel gerichter of met meer resultaat te gaan sporten?

Want vergis je niet; mensen die al sporten kunnen een enorme inspiratie zijn. En dat hoeft niet te betekenen dat je grandioos moet zijn afgevallen, superfit bent of megaslank of -gespierd.  

 

Sporten in je dagelijks leven

De reden dat “nieuwe” sporters met regelmaat na enige tijd weer afhaken, is omdat ze hun sportmoment(en) een plek moeten geven in hun leven. En aangezien onze levens in de meeste gevallen al druk genoeg zijn voor ons gevoel, neemt dat sporten een plek in die voorheen bezet was. Of dat nu was met een gezellige kop thee met vriendinnen of simpelweg een broodnodig stukje relaxen op de bank.  

Mensen die nu al met regelmaat sporten, zijn een voorbeeld van een ‘gewoon’ iemand die het is gelukt om toch dat ritme te vinden. Jij als regelmatig sporter bent zo’n voorbeeld; voor je broer, moeder, buurvrouw, collega, vriend of vriendin..  

 

De drempel verlagen

Wat we ook regelmatig horen is, zeker wanneer mensen het gevoel hebben dat ze niet zo fit zijn en dus ‘ver weg staan van de mensen in de sportschool’ de drempel hoog kan zijn om te beginnen in een sportschool.

Als jij daar, als bekende routinier al sport, ben jij de ultieme drempelverlager! En als je iemand eenmaal hebt geholpen over die drempel te stappen, ben je de stok achter de deur die hen door de eerste periode heen helpt die soms lastig of onwennig kan zijn.

 En of je dan samen sport of niet…. Je blijft een ondersteunende factor!

 

De actie: Nieuw lid = allebei voordeel!

Omdat we heel goed weten dat jij als bekende van onze club een enorm waardevolle factor kan zijn voor nieuwe leden, vinden we dat dat best beloond mag worden!  

Daarom vind je de komende tijd een leuke actie die goed uitpakt voor het nieuwe lid EN voor jou!

Breng je een vriend, kennis of familielid mee naar onze lub en wordt diegene lid?

Dan sporten jullie allebei een maand gratis!  

Heb je nou interesse om bij ons te komen sporten, maar ken je nog niemand bij ons. Ook dan hebben we natuurlijk iets leuks voor je, want ook jij sport dan de eerste maand gratis!  

 

Nog niet overtuigd?

Je bent van harte welkom voor een proefles of een vrijblijvende kennismaking. Je bekijkt onze club en faciliteiten, proeft de sfeer en pikt een lesje mee als je wilt!