Trainen onder begeleiding Traffic Sports

Stress is een gezonde reactie van je lichaam op spanningen. Te veel stres gaat onder andere gepaard met een verhoogd risico op depressies.

Dit brengt niet alleen allerlei fysieke problemen met zich mee maar ook veel maatschappelijke kosten. Denk dan vooral aan medicatie en therapie.

Uit verschillende onderzoeken is al gebleken dat verschillende vormen van cardio een gunstig effect kunnen hebben op het verminderen van depressieve symptomen.

Mensen die in een sportschool actief bezig waren met krachttraining voelde zich aanzienlijk beter dan mensen niet actief waren.

 

Ga je naar een sportschool om je lichaam te versterken kom je erachter dat je meer kunt en wilt dan je voor mogelijk hield.

Je doorbreekt een vicieuze cirkel van inactiviteit en negatieve gevoelens. Dit kan resulteren in verminderde ervaring van uitzichtloosheid. 

Door te bewegen ga je je lichaam dwingen om zich in te spannen, dit wil zeggen dat het bloed zuurstof naar je spieren moet pompen. Dit is goed voor de bloedcirculatie zelf, voor het fit blijven van de spieren en voor je uithouding.

Fitnessen en de spieren trainen in een sportschool is goed geschikt voor wie tegelijk stress wil afreageren én zijn spiervolume wil vermeerderen.

Zowel cardio-krachttraining als spierversterkende oefeningen kunnen nuttig zijn.

 

Ook bokstrainingen geeft je een andere mindset. Hierdoor is de kans op een betere ‘mentale weerbaarheid’ een stuk groter.

De valkuil voor mensen met een burn-out is te hard van stapel gaan.

Ga in eerste instantie een programma aan onder begeleiding.

Bij Traffic Sports heb je diverse mogelijkheden om on der begeleiding te trainen. Wil je daar meer informatie over ga dan naar onze website  of maak direct een afspraak.