Het gebeurt niet zo vaak dat een bedrijf waar jij wat wilt kopen tegen je zegt dat het niet kan. Uiteindelijk ben je als commerciële organisatie natuurlijk onder andere bezig om geld te verdienen, toch?

 

En toch is het echt een item in sommige sportcentra: De Ledenstop. Ook bij Traffic Sports naderen we een ledenstop en daarom laten we je graag weten hoe het werkt en wat het voor jou betekent als nieuw of reeds bestaand lid van onze sportclub.

 

En niet onbelangrijk: Je kunt nog gebruik maken van de laatste 12 plaatsen!

 

 ledenstop

 

Een ledenstop?

 

Bij een ledenstop doen we precies wat de term al zegt; we stoppen met het aannemen van nieuwe leden. Dat betekent (helaas) dat wanneer je tijdens een ledenstop bij ons aanklopt om te komen sporten (een abonnement) we je helaas moeten vertellen dat er geen plek voor je is.

Je kunt tijdens die periode dan dus geen abonnement bij ons afsluiten.

 

Hoewel we het altijd jammer vinden om mensen met hun goede voornemens en doelen (ongeacht of dit in januari of in augustus is) te moeten teleurstellen; soms kunnen we niet anders.

 

 

 

Waarom dan een ledenstop?

 

Hoewel onze club 24/7 open is, het gehele jaar door (dus ja, ook met Kerst en Oud&Nieuw!), zien we natuurlijk dat er net als overal piekmomenten zijn in de club.

 

Populaire tijden in de ochtend en met name avond, extra drukte tijdens groepslessen en momenten waarop mensen die gebruik maken van Personal Training het liefste trainen. Dit hangt vaak af van hun werk of gezinsleven. Logisch, want iedereen probeert te trainen op het moment dat hen het beste past.

 

Dat zorgt er ook voor dat we op die piekmomenten nog steeds iedereen een goede sportbeleving willen geven; voldoende ruimte voor het gebruiken van alle apparaten, maar ook de ondersteuning en het advies dat je als sporter wilt kunnen raadplegen. En dat betekent dat we moeten zorgen dat er die tijd en ruimte er blijft.

 

 

Wat betekent dat voor mij als bestaande sporter?

 

Eigenlijk helemaal niets, behalve dat je zult merken dat het nooit drukker wordt op piekmomenten dan dat je nu beleeft. We zorgen er met een ledenstop voor dat jij als bestaande Traffic Sports sporter gewoon kunt blijven sporten op de manier dat je dat nu doet. Dat er plek voor je is in de groepslessen, ruimte is op apparaten en dat je onze trainers je vragen kunt stellen als je die hebt. Ze zijn voor je beschikbaar!

 

 

Inactieve sporters

 

Elke sportclub heeft te maken met mensen die wel betalen voor een abonnement, maar niet erg actief in de club te vinden zijn. Op zich is dat niet erg, maar dat zorgt er wel voor dat je als club continu bekijkt waar het verschil ligt tussen je ledenaantallen op papier en je bezoekersstromen in de club zelf.

 

Dat doen wij dus ook. We bekijken hoe het zit met piek- en rustmomenten, hoe de drukte verdeeld is over de dag (24/7) en hoe we dat het beste kunnen gebruiken. Zo hebben we dus altijd in beeld hoeveel mensen we op welk moment op onze vloer hebben. 

 

 

Wanneer gaat jullie ledenstop in?

 

Op dit moment hebben we nog 12 plaatsen vrij. Dat wil zeggen dat er nog 12 sleutels klaarliggen voor sporters die in 2019 het beste uit hun fitheid willen halen!

 

Wat je doel ook is, je bent dus nog van harte welkom bij ons, ook als nieuw lid. Maar schiet wel op, want na die 12 gevulde plaatsen, is er tot nader order een ledenstop.

 

 

Benieuwd? Bekijk onze website of zie hier wat al je opties zijn!