pt

Je hebt het vast weleens gedacht als je weer een succesverhaal van de zoveelste celebrity las… “jaaa, maar die heeft een eigen Personal Trainer, dan is het veel makkelijker”.

Gek toch, dat we dat gevoel hebben? Dat een Personal Trainer alles makkelijker maakt, maar ook dat dat blijkbaar iets is voor mensen met veel geld? 

Trainen met een PT is geen wondermiddel; het werk moet nog steeds gedaan worden! Maar we geven wel graag toe dat een Personal Trainer wel degelijk het verschil kan maken. Ook voor jou dus! PT is niet voorbehouden aan de rijke ‘Rich & Famous’. 

Echt werken aan jouw doel op een betaalbare manier? Zo zorgen wij met onze Personal Trainers voor resultaat:

 

Aanpak op maat

De titel zegt het al… personal.

Een Personal Trainer bekijkt, beoordeelt, inventariseert en creëert een aanpak op maat die helemaal past bij jou. Jouw doelstellingen, jouw uitgangspunt, jouw lichaam, jouw krachten en zwakheden, jouw angsten en drempels, jouw motivaties. En omdat niemand hetzelfde is, is dat een behoorlijke belangrijke factor om in acht te nemen.

Dit is ook de reden dat trainingsschema’s die je van Internet plukt je zelden echt het resultaat geven wat je wilt.

 

Mental support

Jouw PT-er is je ultieme stok achter de deur. Zeker als je met hem of haar traint in de sportschool, kom je niet weg met een beetje versloffen. Daarnaast weet jouw Personal Trainer als geen ander wat je drijft en wat je wilt bereiken. Wat wil je en waarom wil je het. En die kennis gebruikt je PT-er dan ook om je te prikkelen of soms de spreekwoordelijke schop onder je kont te geven.

 

Oog voor jou

Dat persoonlijke aspect van PT zorgt ervoor dat trainen met een Personal Trainer vaak ‘veilig’ aanvoelt. Niet alleen werk je met een professional die weet welke oefeningen je naar je doel brengen, maar kijkt daarin ook naar jou. Van blessuregevoeligheid voor bepaalde dingen, tot het deksel op je neus van vorige sportervaringen.

Maar de persoonlijke aandacht zorgt ook voor veiligheid; een juiste techniek of geen overmatige bewegingen die ervoor zorgen dat je vervolgens alleen maar minder kunt.

 

Motivatie

Dat idee dat een bekende Nederlander het makkelijker heeft met een Personal Trainer, komt vooral vanwege het idee dat je met een eigen trainer “wel moet”. De motivatie om het te doen, om te gaan, om een stapje extra te zetten.

Die motivatie is voor veel mensen reden om voor PT te kiezen. Simpelweg omdat ze weten dat ze het zelf niet voor elkaar krijgen of de motivatie en/of doorzettingsvermogen missen om te doen wat nodig is.

 

Personal Trainers kijken verder

Je weet vast al wat van ons blog dat succes in je sport niet te maken heeft met alleen maar in de sportschool bezig zijn. Zaken als je voeding (heel belangrijk) maar ook het werk dat je doet, je nachtrust en je sociale leven hebben allemaal invloed. Dat zijn nu juist de zaken die het extra effect op je inspanningen leveren en waar je PT-er ook naar kijkt en je voorziet in advies.

 

Ben je benieuwd geworden naar wat onze Personal Trainers voor je zouden kunnen en willen doen? Wil je misschien eens ervaren hoe het trainen met zo’n PT-er is, of gewoon wat meer informatie over hoe het werkt en wat het kost?

Bekijk onze informatie over Personal Training of neem contact op!