We zijn weer open!

Gepubliceerd op 01-07-2020

Beste Traffic Sports leden,

 

Het heeft even op zich laten wachten maar eindelijk is het zover TrafficSports opent vandaag zijn deuren om jullie weer de gelegenheid te geven om te kunnen sporten.

E.e.a. zal wel volgens de regeltjes moeten van het RIVM; o.a. 1,5 meter afstand, handen wassen, apparatuur desinfecteren, eigen bidon etc..

Maar dit staat allemaal duidelijk aangeven in de Sportschool en we verwachten natuurlijk ook dat iedereen hier zijn eigen verantwoordelijkheid in neemt.

Een van de regels is dat de Sportschool de mensen moet registreren die komen trainen. Wij hebben al een registratiesysteem in de vorm van de sleutel. Jullie hebben de mogelijkheid

om 24/7 te trainen via de sleutel die jullie aanwezigheid dus gelijk registreert. Op het moment dat je binnenkomt om te trainen conformeer je je ook gelijk aan de voorwaarden van het RIVM.

Hier valt ook de voorwaarden onder dat je geen COVID klachten hebt. Mensen die privé trainen of trainen in groepsvorm worden genoteerd in een logboek dat 4 weken lang wordt bijgehouden.

Leden die geen sleutel in bezit hebben moeten zich even wenden tot Loes ( 06 16623525) zodat zij jullie hieraan kan helpen.

Dan hopen we dat iedereen weer snel zijn ritme kan oppakken en zien jullie dan graag weer sporten bij TrafficSports.

 

Sportieve groet

Team TrafficSports